dijous, 3 de març del 2016

8 DE MARÇ! DIA INTERNACIONAL DE LA DONA!


El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). Aquest dia commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l'home al camp del treball, i per tant, del dret a la independència econòmica i , a la societat, en general.
Se celebra des del 8 de març de 1911.

S'ha escrit molt sobre aquest tema però enguany hem pensat recollir en el blog algunes vinyetes, que, de segur, donen peu a la reflexió. 

Esperem que us agraden i , no oblideu, que tot canvi, en aquest cas per la igualtat, comença per u mateix.










Els alumnes de PDC han estat investigant la biografia de grans dones esportistes  i  hi han elaborat alguns murals . A continuació podeu veure'n una mostra:





Día de Internet Seguro 2016



 


El Día Internacional de Internet Seguro (Safer Internet Day), en su 13º aniversario, se celebra el 9 de Febrero de 2016. Esta conmemoración tiene lugar en muchos países de Europa y el resto del mundo. Un evento que tiene lugar cada año en el mes de Febrero, con el objetivo de promover en todo el mundo un uso responsable y seguro de las nuevas tecnologías, especialmente entre menores y jóvenes.

Con motivo de este día los alumnos de 3º y 4º de Informática han elaborado unos murales digitales. Aquí os dejamos una muestra de algunos de ellos. Esperamos que os gusten!!








Carla y Meriem Ilias, Ismael y Carlos Jose y Nerea






Sandra y Zaira Minerva, Marina y Miriam Mónica y Meritxell