divendres, 11 de juliol del 2014

Videoclip Graduació de 4t d'ESO 2014

Cada any els alumnes de 4t d'ESO acaben un cicle de la seua vida i es preparen per a afrontar l'inici d'una nova etapa que, de vegades, ja els porta lluny del centre on han estudiat els últims quatre anys.

És un moment especial, de reflexió sobre els esdeveniments que han passat al llarg de tota l'ESO i de pensar en els nous camins que s'hauran de recórrer els  anys vinents.

En l'acte de graduació que tingué lloc el dia 13 de juny moltes emocions i il·lusions es barrejaren amb la calor (la pròpia del dia i la que tots els presents, alumnes, familiars, professors... aportaren amb la seua presència).

Un moment especial d'aquest acte va ser la presentació pública del videoclip elaborat amb participació de tot l'alumnat de quart. Es va preparar durant les classes de música, encara que foren necessàries hores extres de treball i assajos per a poder gravar la música, amb la lletra composada per a l'ocasió, i les imatges de la coreografia dels gotets. El muntatge va estar inspirat en la cançó When I'm gone d'Anna Kendrick.

Que voleu veure el resultat?


Una experiència innovadora per a tots els participants i que probablement serà l'inici d'unes altres que vindran.

Enhorabona a tots els participants i graduats!